Осветен и поставен крстот на црквата во изградба „Св. Петар и Павле“, во населбата Превалец во Велес
Dec 16, 2019
Повардарска епархија (Owner)
GJORE DAVCEVSKI
Boban Nedeljkovic
Ubavka Panovska